ALTEST
Дограма - Алуминиева дограма

ALTEST  предлага на пазара алуниминиеви системи 375 ПОНИ и 530 ЕСКИМОС.

 

   Профилите  от системата “375 ПОНИ” са предназначени и отговарят на всички изисквания на крайния потребител. Поради тази причина профилите от серията са един предпочитан избор за клиентите, тъй като са с изчистен и стилен дизайн и същевременно с това са ценово достъпни за всеки потребител.

   Системата отговаря на всички европейски норми и стандарти за качество. Тъй като каналите на профилите са проектирани така, че да отговарят на всички стандарти, това е и причината на тази система да могат да се прилагат много различни видове панти, сглобки и различни видове аксесоари.

   Системата „375 ПОНИ” предлага поставяне на единично стъкло с размери от 4 до 10 мм, както и стъклопакет с размер 24 мм.

 

   Алуминиевата система „530 ЕСКИМОС” се различава от системата „ПОНИ” по това, че притежава термо мост, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Функцията на този термо мост е да задържа въздух и посредством него да запазва температурата в помещението. Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.


   Другото предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци.

   Изчистеният дизайн на профилите позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.

   Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран за „530 ЕСКИМОС”.

   Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.